Vårmode 2015

glad ung kvinna på gräsmattaSå är äntligen våren här efter en lång och kall vinter. Våren innebär ju dock inte bara sol och värme utan även att det blivit dags att plocka fram vårgarderoben. Av den anledningen kommer här några tips på vårens hetaste trender inom mode.

Ett bra tips så här i vårtider kan vara att införskaffa ett par nya jeans, som helst skall vara lite vida och ganska slappa, gärna av så kallad bootcut-typ. Just plagg i jeans eller denim är för övrigt något som är verkligt trendigt i vår och skall helst matchas tillsammans med andra plagg i starka färger.

Vad gäller färger så är det i vår ganska mjuka och kalla färger som gäller, som till exempel beige, vit och ljusgrå. För den som vill vara lite färgglad kommer även rosa bli populärt och kanske till och med bli något av vårens innefärg. När det kommer till mönster så är ett bra tips att satsa på ränder, etniska mönster samt abstrakta och artistiska mönster.

Vad gäller specifika stilar så fortsätter den rockiga trenden att vara populär med motorcykeljackor och liknande. Även bomberjackan och skinnjackor av alla dess slag kan vara väl värt att satsa på.