Tekniken du inte vill vara utan

Idag är de lätträknade som inte använder vare sig tekniska prylar eller elektroniska tjänster. I var mans hand hittar du såväl smartmobil som surfplatta och hos de flesta finns tjänster som Spotify och Netflix. Men vad finns det mer för smarta prylar och tjänster att komplettera med? Här kommer ett axplock av nyttigheter du inte får missa!

Surfplatta

Wifog

Använder du mest din surfplatta när du är hemma och har tillgång till ditt eget wi-fi? Då kanske det känns onödigt att dessutom ha ett abonnemang för att kunna surfa på mobilnätet när du inte är hemma och inte har tillgång till wi-fi? I så fall ska du skaffa Wifog! Du får då ett sim-kort och får surfa helt gratis på mobilnätet i utbyte mot att du ser några korta reklamfilmer. Inget man orkar med varje dag alltså, men perfekt att ha som backup!

Soundhound

Blir du också frustrerad till tusen när du hör en fantastisk låt och inte vet varken vad artisten eller vad låten heter? Då ska du ladda ner en app som heter Soundhound. Nästa gång en fantastisk låt spelas startar du appen och den talar då om för dig vilken artist och låt det är. Problemet löst!

Storytell

Har du sällan tid att läsa böcker? Då kan Storytell vara något för dig. Med hjälp av tjänsten kan du lyssna på strömmade ljudböcker när du vill, till exempel när du kör bil till jobbet eller är och handlar mat. Slut på ursäkter, istället kan du briljera med dina nyvunna läserfarenheter på kafferasterna.

Aktivitetsarmband

En ny trend och väldigt användbar sådan är aktivitetsarmbandet. Armbandet registrerar dina aktiviteter, såväl sömn som träning och annat och skickar informationen till en app. Via appen får du sedan stenkoll på om du sover tillräckligt och rör på dig nog mycket. Ett roligt och smart sätt att ta hand om sig själv!