Strandmode 2014

Nu är det sommar och med sommar följer sol, semester, bad och ledighet. En stor del av sommaren spenderas förhoppningsvis på stranden eller på en klippa nära havet. Huvudsaken är att vi hittar ett skönt sätt att slappna av efter en lång vinter på kontoret. Men vad kommer du att ha för badkläder på dig?

Det är roligt att klä upp sig även när man ska bada, och det finns många olika alternativ. Vill du ha tips om årets badmode så kan du titta på detta reportage från TV4:s Nyhetsmorgon.

Badmodet varierar rätt mycket från år till år. Gemensamt för varje år är förstås att du vill hitta något som uttrycker din personliga stil. Du behöver snygga badkläder som både passar och ser bra ut. Men det viktigaste är ändå att du är bekväm i vad du bär. Då följer ett naturligt självförtroende med på köpet. Gillar du färgglada badkläder? Vill du ha en traditionell hel baddräkt eller vill du ha en mindre modernare bikini eller rentav en tankini? I år är det populärt med hipstertrosor och boxertrosor som bikiniunderdel. Hos exempelvis sportochfritid.se kan du hitta vad du behöver för årets snyggaste solsemester – där finner du ett utbud som blandar det senaste modet med hög funktionalitet och komfort, vare sig du letar efter snygga badshorts, passande bikinis eller trendiga baddräkter.

Badmodet är naturligtvis i ganska hög grad präglat av vad som fungerar för olika åldrar och stilar, och samtidigt som vissa återförsäljare har fått kritik för att sälja in ett visst ideal eller en viss stil så finns det faktiskt väldigt många fräscha och roliga alternativ att botanisera bland för den badsugne och modeintresserade. Genom bloggar, modetidningar, exempelvis Elle, och andra modeorienterade forum kan du söka dig fram till vad du vill prova just i år. Utbudet är stort, och det finns garanterat något för dig oavsett vad du har för form och smak. Nöj dig inte med första bästa, utan tänk på att din badklädsel kommer att följa med hela semestern. Då är det skönt att ha något du kommer att känna dig bekväm i.

Och köp gärna ett eller flera extra badplagg om du har möjlighet – det är både roligt att växla stil från dag till dag och skönt att slippa sola i den våta baddräkten.