Sommarmode 2015

Äntligen har våren och värmen kommit även till våra nordliga breddgrader. Detta gör också att det blivit hög tid att plocka fram en lite mer somrig garderob. Av den anledningen kommer här en liten guide till hur man skall klä sig för att vara moderiktig sommaren 2015.

Det roliga med modesommaren 2015 är att det den präglas av många olika stilar och olika kläder, från bohemiskt och färger till det lite striktare och stramare rock- och jeansmodet.

Vad gäller färger så kan ett bra tips vara att satsa gult, blått, lila eller grönt, men även svart och då gärna i kombination med vitt, något som är mycket populärt.

En av de allra starkaste trenderna vad gäller olika stilar är den så kallade ”boho-chic”-stilen med avslappnade plagg i glada färger och surrealistiska mönster. Något som passar bra till just boho-chic-stilen är en hatt, som också är något som är poppis i sommar.

En riktig sommaroutfit är förstås inte komplett utan åtminstone några snygga accessoarer. Gillar man smycken och framför allt stora sådana behöver man inte skämmas i sommar då dessa ligger helt rätt i tiden.