Snygg under

Många fokuserar på kläder och accessoarer när de vill känna sig fina. Saker som syns, helt enkelt. Det är viktigt att inte glömma underkläderna. Det handlar inte bara om att underkläderna ska vara snygga för att det ska bli bra. En behå i rätt storlek och utformning gör även så att kläderna sitter snyggare.

Det handlar inte heller endast om kvalitet utan det finns så många olika bh-modeller som alla skiljer sig från varandra och som i slutändan påverkar hela din outfit. Det är något speciellt med att ha på sig snygga underkläder. Det får en att känna sig fin och kanske sensuell på ett helt annat sätt. Det bidrar helt klart till självförtroendet och hur man känner för sin outfit i helhet.

Stort utbud på internet

Om du använder dig av internet kan du hitta ett helt annat sortiment än i butikerna. Framför allt finns det mycket mer att välja mellan både när det gäller modeller som färger och storlekar. Här hittar du massor med snygga och bekväma underkläder i stora storlekar till exempel. I den fysiska handeln är det ofta svårt att hitta underkläder i stora storlekar särskilt, då man oftast fokuserar på de ”vanligaste” storlekarna som säljer mest. Webbshoparna kan specialisera sig mer på särskilda preferenser och behov då de alltid levererar direkt från sitt lager.

Våga lite mer

När du shoppar underkläder är det hög tid att vara lite modig och köpa lite sexigare saker. Det går alltid att lämna tillbaka om du inte känner dig bekväm i det, men köp inte bara underkläder som är bekväma. Köp också några plagg som du kan bära när du behöver lite extra självförtroende, eller underkläder som du kan använda för att förföra. Spets och starkare färger brukar vara standard, men huvudsaken är att du själv tycker de ser vackra och sexiga ut.

Viktigt med rätt storlek

Se till att du har rätt storlek på din bh. Det gör att du får ett bra stöd, något som är viktigt i vardagen, behån sitter också mycket snyggare då. En bh med för stor omkrets kommer göra så att bandet åker upp i ryggen, oavsett om du drar åt banden eller inte. Med en för liten omkrets kommer bandet att vara irriterande i ryggen. Prova även alltid med flera olika kläder innan du bestämmer dig för att köpa eller behålla ett plagg, en behå bör fungera till flera olika plagg, skriver Aftonbladet Hälsa.