Skapa en perfekt utklädnad till maskerad

Har du blivit bjuden på maskerad men är osäker på vad du ska klä ut dig till? Det finns en mängd idéer men det är inte alltid så lätt att bestämma sig.

Hitta inspiration

Expressen tipsar här om olika kostymer som du kan välja till nästa maskerad eller Halloween-firande. Många gånger kan du faktiskt skapa en egen maskeraddräkt av kläder och saker du har hemma. Allt beror på din budget och hur mycket tid du vill lägga ner på att skapa den perfekta maskeradkostymen. Vanliga karaktärer är sagofigurer och kändisar av olika slag, men även läskiga varelser så som zombies, vampyrer och spöken är klassiska maskeradkostymer.

Skapa något unikt

Om du har fantasi och är kreativ kan du själv sy en maskeraddräkt. Du kan bland annat söka information på Pinterest, där det finns mängder av bilder på maskeraddräkter. Många gånger kan du komma undan med vanliga kläder och en spännande sminkning. Har du gamla plagg som du inte använder, eller tyg som du inte vet vad du ska använda det till kan det passa perfekt för nästa maskerad. Att bli bjuden på maskerad kanske inte tillhör vanligheterna, men när det sker är det alltid kul att imponera med en snygg kostym. Det är som sagt bara din fantasi som sätter gränserna.

Om du vill köpa maskeraddräkt

Du kan också göra det enkelt för dig genom att besöka Partyhallen och ta en titt på deras utbud av maskeradkläder. Där kan du bland annat hitta fängelsedräkt, vampyrklänning och clownkostymer i olika varianter. På nätet kan du hitta maskeradkläder i alla möjliga prisklasser för att alla ska kunna klä sig snyggt när de ska på maskerad. Välj en vanlig maskeradkostym eller kom som något oväntat där folk får gissa sig till vad du föreställer. Använd din fantasi och överraska omgivningen med en fantastisk maskeradkostym. En bra idé är att gå som drake, men tänk på att dräkten kan bli varm.