Shoppingweekend i London

En stad som alltid är högaktuell när det gäller mode och shopping, oavsett plånbok, är London. London är dessutom ett favoritresmål för oss svenskar av många andra anledningar och fullt av sevärdheter och aktiviteter runt om i staden.

London

Två storstäder i Europa med fantastiska shoppingmöjligheter är London i England och Paris i Frankrike. Den förstnämnda staden av dessa är på många sätt att föredra för oss svenskar, inte minst när det kommer till lättheten att kommunicera med landets invånare, då det självfallet är engelska som talas där som modersmål.

I London finns en uppsjö av saker att hitta på och se på. Om man dessutom är ute efter att ha kvar så mycket av resekassan som möjligt tillägnat för shopping, är mycket av sevärdheterna i staden gratis, som till exempel det stora klocktornet ”Big Ben”.

Om du är inne på att genomföra en shoppingresa till London rekommenderar vi att du antingen ser till att skaffa en bra resväska redan innan, tänkt för endast dina inköp, eller att du snabbt som tusan införskaffar en vid din framkomst. Tänk också på att du inte får flyga med hur mycket som helst, så se till att ta reda på vad som gäller, så du inte tvingas betala dyra summor för extra vikt på planet.

Ett väldigt känt och exklusivt varuhus i London är Harrods. Även om priserna inte är för alla, kan det ändå vara värt ett besök just bara för upplevelsen. För den som söker ett lite billigare alternativ kan Primark vara precis det du letar efter. Kedjan har ett fruktansvärt stort sortiment av kläder och med priser som får de flesta att dra på smilbanden.

Ett resebolag med bra weekend-paket till staden är Apollo och för att nå bästa möjliga pris hos dem rekommenderar vi att använda sig utan någon av det aktuella rabattkoder för företaget som finns hos rabatterat.nu. Väl inne på sidan så söker du helt enkelt bara efter ”Apollo” i sökfältet och hittar på så vis enkelt rätt.