Populära modeaccessoarer

Accessoarer har man ofta för att lyfta fram en viss look och det kan man göra på olika sätt. De är ett komplement till dina kläder för att framhäva en viss look och det man ska tänka på är att färgerna matchar med varandra för att det inte ska bli för mycket.

Smycken

Smycken är en av de viktigaste accessoarerna och vill man följa det senaste modet ska man välja smycken som är färgglada. Populär design på smycken just nu är blommor, insekter och löv. För en vinnande look är detta vad du ska välja. När det gäller valet av ädelmetaller är det gula guldet på väg tillbaka men även roséguldet är mycket populärt.

Skor

Skor är självklart en accessoar du måste ha och något som är populärt just nu är slip-inskor med kilklack. Du kan själv välja om du vill ha med öppen tå, svarta eller färgade skor.

Mobiltelefoner

Idag anses din mobiltelefon vara en accessoar och du kan göra den personlig genom att till exempel designa ditt eget skal. Bara för en Galaxy S2 finns det massa designer att välja bland. Det finns färdiga skal att köpa om du inte vill lägga tid på att designa ett eget. Vill du ha något som passar till allt kan du välja Belkin Grip Graphic Silikonskal, motivet är svartvita vågor, ett stilrent val som passar till alla färger. Behöver du något att förvara mobilen i och vill att det ska ha ett snyggt utseende finns exempelvis Krusell Orbit Flex, en allsidig mobilväska som ger dig mer än ett val för hur du vill använda den. Med den slipper du ha plånboken eftersom mobilväskan har plats även för plånbokens innehåll.