Mode för gravida

Gravida vill också känna sig vackra och stiliga i de senaste trenderna. I många fall har de störst behov av alla att känna sig bekväma och snygga, med tanke på vad de genomgår. Hur klär man sig stiligt när magen börjar puta rejält?

fashion pregnant belly baby_302900831

Genom att köpa byxor och stödjande linnen hos en onlinebutik som riktar in sig på gravida, kan du vara säker på att du kommer att må bra i kläderna. Midjan har mycket stretch och linnen är sydda för stötta en växande mage och försöka avlasta din rygg i den mån ett kraftigt linne kan.

Har du några favoritbyxor som du inte längre kan ha på grund av magen, kan du sy dit din egen stretchtrikå eller mudd för att få på dig dem igen. Dock kan det vara svårt för många att passa i gamla byxorna eftersom hela kroppen börjar lagra mer vatten. Men har du turen att få behålla samma storleken på benen, kan du köpa stretchig mudd hos en sömmerska och sy fast på linningen till dina byxor.

Det börjar finnas ett mer varierat utbud för gravida kvinnor som vill klä sig snyggt. Som tur är behöver du inte bara gå omkring i din partners stora huvtröjor och pyjamasbyxor. Och eftersom du har en gravidmage kommer du att älska stretch. Klänningar, tights, kjolar och tröjor i stretch som visar upp din växande mage är hösta modet. De med en stor mage utan barn brukar inte uppskatta att få skylta med sitt plut, men som gravid ser det mycket snyggare än att försöka dölja barnet hem i en gigantiskt t-shirt.