Mjuka paket

När man var barn var mjuka paket det man minst önskade, för hur roligt var det med sockor och nya kläder. Även om man som vuxen har en annan inställning till mjuka paket så är det kanske inte säkert att man riktig vågar sig på att ge bort mjuka paket. Vi har försökt att sätta ihop lite förslag på mjuka paket som du kanske kan våga dig på att ge familj och vänner, utan att det blir en konstig stämning.

En klassiker, främst till män är ju snygga slipsar eller strumpor med roliga mönster. Du kanske tänker att det inte direkt är en kul present att få, men faktum är ett det är roliga detaljer för dem som dagligen bär kostym och finskor. Underkläder är också något som kan vara uppskattat, men köp bara sådant till familjemedlemmar. Det är vanligt att män köper för små bh:ar och för stora trosor till sina kvinnor, så kolla noga vad personen har för storlek innan du går till butiken. En annan väldigt uppskattad present är myskläder eller sovplagg, en stor gosig tröja eller ett härligt mys-set när hösten kommer, kolla här.

Slutligen kan det vara väldigt uppskattat med lite dyrare klädesplagg, kanske en dyrare skjorta eller en klänning. Eller varför inte något finare uteplagg som en kappa. Det är inte alltid lätt att gissa sig till storlekar, men många butiker erbjuder öppet köp och skulle det kännas allt för osäkert så finns ofta presentkort att köpa även om det kanske inte känns lika roligt. Men var inte rädd för att ge bort mjuka paket till vänner och bekanta, oftast är gesten uppskattad även om det innebär byte av exempelvis storlek eller modell.