Köpa nya smycken och accessoarer

Det kan mycket väl vara så att man har ledsnat på sina smycken och accessoarer. Kanske det är dags att rensa ur och köpa nya smycken och accessoarer som man vet att man kommer att använda. Försök att skapa en rutin att en gång per år titta igenom smyckeskrinet och det som man brukar använda sig av.

Har man smycken i guld så kan man sälja detta genom att skicka in sitt guld för värdering. Via Guldpost så kan man beställa hem ett rekommenderat brev som man får lägga sitt guld i och skicka in. Här hittar du mer information om detta. Du lämnar in ditt brev till ett postombud för att få det skickat som rekommenderat brev. Om du godkänner det pris du får så kan du inom 24 timmar ha pengar på ditt konto att handla för. Det är ett smidigt sätt att bli av med sina smycken i guld som man kanske aldrig använder.

Alternativt så kan du bjuda hem till en smyckes bytes dag med dina väninnor. Be dom ta med sig de smycken som de aldrig använder och se om ni kanske kan byta mellan varandra. Du kanske har något som någon annan tycker väldigt mycket om och tvärtom. Det kan finnas smycken och accessoarer som någon annan ledsnat på som du skulle kunna tänka dig att använda framöver. Att byta smycken och accessoarers med varandra kan bli en trevlig årlig återkommande samvaro.