Kläder för storvuxna män

Oftast är utbudet av snygga och välsittande kläder bedrövligt om du är stor till växten, eller om du besitter en lite rundare kroppshydda. Vissa av er har kanske i princip gett upp kampen för en moderiktig garderob och låtit tillgänglighetens kläder få överhanden.

XL

Vem som helst kan förstå att man lätt tappar intresset för shopping och att klä sig fint, när det är näst intill omöjligt att hitta något som passar. Att gång på gång nedslås av det faktum att skjortan som du gillade inte finns i din storlek, blir i längden till ett hån och slutligen kommer den dag då du ger upp hoppet. Låter dessa ord som att de passar in på just dig eller kanske på din partner? I sådana fall upplyser vi dig härmed att vara uppmärksam på stycket nedanför!

En sol på horisonten

Vi har nyligen stött på en hemsida på nätet som kommer öppna upp en helt ny värld för de flesta storvuxna män. Motleydenims utbud riktar sig specifikt till storvuxna män och har extremt snygga kläder endast specialgjorda i större storlekar. På överdelar startar storlekarna från 1XL och går sedan ända upp 8XL. För Jeans gäller storlekarna i midjan från W40 till W60. Är du ändå osäker om kläderna passar just dig, finns en storleksguide att tillgå som förklarar de olika måtten mera ingående.

För första gången slipper du dessutom att bara ha valet mellan, låt oss säga, till exempel en t-shirt och en överdimensionerad skjorta. Nu kan du välja och vraka mellan allt ifrån hoodies till pikétröjor och jackor. De har dessutom snygga bälten, underkläder och shorts, heller inte vanliga i det normala utbudet.

Vi hoppas att ni genom detta tips hittar vad ni söker och att vi lyckats blåsa nytt liv i tron om en snyggare garderob, även i framtiden.