Dags att njuta av den svenska sommaren!

Äntligen är sommaren här! Det finns ingenting bättre än den svenska sommarens soliga dagar. Grönt gräs, blå himmel och den värmande solen som vi väntat på hela den kalla vintern. Vare sig man ligger på stranden, tar sig ett dopp i närmaste sjö eller bara solar sig hemma i trädgården är bikinin sommarens viktigaste plagg. Och ett par snygga badshorts för killarna då.

Svenskt badmode

Den Svenska strandsäsongen är kortare än vad den till exempel är nere på kontinenten. Man skulle därför kunna tro att svenskt bikinimode ligger lite efter, men så är det inte! Ett svenskt företag med huvudkontor i Umeå som är specialiserade på trendiga kvalitetsbadkläder är Phax Swimwear. Sedan företaget grundades i 2009 har märket blivit en stor succé med återförsäljare världen över. Phax ger ut två kollektioner per år med ett par hundra olika bikinimodeller. Företaget har sedan förra året även en kollektion för barn och under detta året kommer även en kollektion för män. Du kan enkelt beställa en bikini online från Phax Swimwear. Där finns även en bra storlekstabell man kan använda för att försäkra sig om att man får rätt mått. Och 14 dagars öppet köp om bikinin ändå inte skulle passa.

Sommarens trender

Trenderna inom bikinimodet hämtar nu inspiration från tropiska länder och djungeln. Nu när VM spelas i Brasilien kanske detta inte är så konstigt. Bikinis i starka färger och mönster dominerar. Den axelbandslösa bandeau-bikinin är fortfarande hetaste mode och passar till alla med liten till mellanstor byst. Halterneck-modellen är också lika populär och den passar även till stor byst såvida det är en modell med bredare band som skapar stöd.

Njut av sommaren och sommarmodet!