Barbour – Lyxigt och funktionellt

Motorcykeljacka

Barbour är ett märke som skapades av John Barbour i skarven mellan 1800- och 1900-talet och som från början enbart fokuserade på högkvalitativa kläder för utomhusbruk. Genom åren har kläder från Barbour kommit att bli allt mer prestigefylla, vilket gjort att man idag utökat sitt märkes utbud med en rad andra kollektioner.

Klädmärket Barbour, har som så många andra företag som hängt med en tid, nått både framgångar med sina orginalprodukter och genom åren även successivt lagt till och utökat sitt utbud. Förutom sina funktionella kläder, hittar man numera inslag av rena modeplagg, så som pikéer, skjortor, pullovers och t-shirts, för både damer och herrar.

En storfavorit från Barbour är deras kollektion “Barbour International”. Den såg som först dagens ljus 1936 och har sedan dess lyckats med bedriften att hålla stadig flagg i en bransch som många gånger blåser hårt i olik riktning. Man har genom en ganska klassisk utformning med inspiration från motorcykelsporten skapat något som har en stilrent attityd,  redo att bemöta tidens tand. Från början ingick enbart plagg riktade till herrar i kollektonen Barbour International, men numera finner du även en rad artiklar helt framtagna för att matcha kvinnans behov.

Om du börjar känna dig intresserad att själv utöka din garderob med möjligheten att i framtiden dra på dig en skinnjacka från kollektionen, snygg pikétröja, eller kanske någon utav de snygga skorna som även de finns tillgängliga, rekommenderar dig att besöka Sport och Fritids utbud av Barbour kläder på deras hemsida.

Vi kan lova dig att de plagg som du väljer att inhandla kommer stå dig bi under en lång tid framöver och chansen är stor att de tar plats som några av favoriterna bland din uppsättning av kläder.