Accessoarer på nätet

Det blir som alla vet vanligare och vanligare att vi handlar på nätet. Men än så länge tvekar de flesta att köpa kläder där. Klädkedjorna jobbar i stället med en kombination av vanliga butiker eller show rooms, och nätbutiker. Hollister är ett bra exempel på detta, kombinationen blir möjlig för de allra starkaste varumärkena.

grungeMed accessoarer är läget något helt annat. Nätet ger ju här en fantastisk möjlighet för kunden att bli unik och söka över en väldigt stor marknad av små och speciella produkter. Att leta accessoarer ute i de riktiga butikerna är ofta ganska tidsödande. Varuhusens accessoarer kan vara ganska tråkigt att satsa på och för att leta i små specialbutiker måste man söka över ett större område, inte sällan har dessa butiker inte råd att finnas på de stora shoppinggatorna.

Utmaningen på nätet blir ju kanske i stället att utbudet är så stort. För att hitta rätt i djungeln kan man titta i de nätbutiker som satsar på olika varianter av ”noga utvalt”. Hos Neckwear.se man till exempel hitta accessoarer för med sval exklusivitet. Som framgår av sortimentet har man haft en möjlighet att erbjuda ett smalt men mycket djupt sortiment. Fokus är som namnet antyder accessoarer kring halsen, som slipsar, flugor, sidenscarves, halsdukar, kravatt och mycket mer. För både män och damer finns klockor, solglasögon, plånböcker med mera. De flesta kommer från varumärken av hög kvalitet som Hugo Boss, Daniel Wellington och Amanda Christensen. Här kan du skapa en ”preppy look” med accessoarer som faktiskt skulle varit svårt att få ihop ute på stan. Vad sägs till exempel om matchande hängslen, fluga, bälte och manschettknappar? Alla finns i många färger och mönster. Är du inte man själv så fyll på i julklappsförrådet. Som kvinna kan du hitta många snygga klockor och väskor.