Accessoarer hösten 2014

Äntligen är den bästa modesäsongen här, nämligen hösten! I höst är vi inte rädda att använda accessoarer, tvärtom, accessoarer är trendigare än någonsin. Den hetaste av dem alla är hatten, gärna en i värmande svart ull. Med en hatt på knoppen är du alltid uppklädd, men kombinera den gärna med fler accessoarer för en riktigt effektfull look.

Vackra vinteraccessoarer

Sjalar och mocka

Det är alltid rätt med en sjal om halsen, särskilt under hösten. I höst bär vi dessutom gärna långa kappor och rockar, som får en extra klassisk och elegant känsla tillsammans med en härlig sjal. Till detta passar skor och väska i mocka. Skorna kan ha hög eller låg klack beroende på tillfälle och har helst spetsig tå. Retroinspirerat är stort i höst och det kommer igen på såväl knähöga stövlar som breda midjebälten och psykedeliska mönster. Varför inte kombinera din långrock med en hatt och en sjal med just psykedeliskt mönster? En hel klänning i detta mönster kan bli lite för mycket för de flesta, men en stormönstrad sjal till i övrigt diskreta färger känns bra för de allra flesta.

Höstens smycken och detaljer

I sann retroanda väljer vi gärna få men stora och kraftiga smycken under hösten. Stora pärlor är snyggt, gärna i knallig plast, men lika läckert är det med ett stelt halsband i metall. Metallic och knalliga färger är även dessa riktigt trendiga i höst, båda är som snyggast just på mindre detaljer såsom en väska eller ett par stövlar, för att inte ta över din outfit helt. Solglasögon är inte bara en sommaraccessoar utan används med fördel även under hösten. Runda bågar hänger kvar liksom den klassiska Wayfarer-modellen från Rayban. Så våga blanda och gör höstens mode till ditt eget. Hatt, runda bågar och en långrock kanske? Glöm bara inte att ha kul!